iNARA betekent verlichting, ontplooiing, groeien en bloeien. Verlichting voor het leven. Ontplooiing van persoonlijke talenten en vaardigheden. Groeien in gevoel, gedrag en in gedachten. Bloeien van het hart, geest en ziel.

iNARA staat voor meer zingeving, meer innerlijke rust en vrede. Balans en harmonie herstellen. Energie en levensvreugde hervinden. Weer van het leven leren genieten en voor meer persoonlijke groei. Alle begeleidingen en behandelingen zijn bedoeld om mensen in staat te stellen hun levensgenot en -geluk terug te krijgen, voor meer zelfvertrouwen, minder stress en uiteindelijk voor meer plezier in het leven.

iNARA is een praktijk voor levens en zingevingsvragen, en therapeutische geestelijke begeleiding. iNARA is er ook voor psychologische hulpverlening, relatietherapie en personal coaching. Bij iNARA is iedereen welkom ongeacht, leeftijd, levensfase, geaardheid, culturele, religieuze of levensbeschouwelijke achtergrond. Daarbij wordt rekening gehouden met wie u bent als persoon en met wat uw wensen en behoeften zijn. iNARA biedt een vertrouwde, prettige en veilige plek waar een ieder zich thuis mag voelen om hun eigen verhaal te kunnen vertellen. Het is een plek waar ieder individu vanuit kennis en deskundigheid begeleid en geholpen wordt. Vanuit iNARA wordt niemand beoordelen noch veroordelen.

Mijn drijfveren

Gaandeweg heb ik ontdekt dat mijn grootste passie ligt in het helpen en ondersteunen van mensen, investeren in het leven van de ander, mensen bewuster maken van hun eigen kracht en kwaliteiten, en ze van daaruit helpen hun eigen succes te realiseren, sociale vaardigheden te ontwikkelen en hun gedrag te veranderen. De rode leidraad in mijn leven is altijd het ondersteunen en begeleiden van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling vanuit innerlijk geweten en liefde geweest.

De omgang met mensen heeft mij mijn hele leven al geboeid. Ik ben me gaan richten op het begeleiden, coachen en trainen van mensen op het gebied van zingeving, persoonlijke en professionele ontwikkeling, omdat ik in de kracht van ieder individu geloof. Mijn kracht en passie liggen dus in het begeleiden en helpen van mensen zodat zij gaandeweg hun eigen pad leren bewandelen. Verder sta ik bekend om mijn luisterend oor, open houding, integriteit, empathie en respect voor de ander.

Ik heb ruime ervaring in het helpen, begeleiden, ondersteunen, coachen en behandelen van mensen met uiteenlopende persoonlijke of relationele problemen, psychische klachten, ethische- of zingevingsvraagstukken en levensvragen. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring als motivational speaker tijdens evenementen, iets wat ik tot op de dag van vandaag met veel plezier en passie doe. Door deze ervaringen en mijn open karakter, betrokkenheid, flexibiliteit en respect voor de ander, heb ik het voorrecht vele mensen te ontmoeten en mede hierdoor enorm veel geleerd. Veel mensen hebben mij geïnspireerd en verder op mijn levensweg geholpen.